Dispozitivele laser CHANTARELLE facilitează cele mai noi terapii utilizate în dermatologie, medicină estetică, cosmetică și fizioterapie, producând rezultate de tratament într-o manieră non-invazivă și foarte eficientă, care sunt comparabile cu rezultatele tratamentelor medicale de tip invaziv.

Obiectivul echipei de cercetare a CHANTARELLE - oameni de știință și ingineri cu cunoștințe de specialitate în tehnologii laser avansate și de câmp magnetic, specialiști în dermatologie, medicină estetică și cosmetologie - este crearea și îmbunătățirea constantă a dispozitivelor care folosesc metode moderne de tratament, întotdeauna avand misiunea de a asigură funcționarea lor non-invazivă, de a reduce timpul de recuperare și a obține cele mai bune si persistente efecte in urma tratamentelor.

Conform misiunii construite pe baza conceptului de frumusețe non-invazivă, dispozitivele CHANTARELLE utilizeaza tehnologii și metode de tratament unice, precum câmpul magnetic rotativ termic patentat, fototerapia magnetică LLLT laser & LED și terapia fotodinamică PDT cu bio-cromofori unici CHANTARELLE. Dermo Aesthetic Elegance.

PDT MASTER® MAGNETO-LED-LASER
PDT MASTER® MAGNETO-LED-LASER PDT MASTER® MAGNETO-LED-LASER este un dispozitiv profesional cu 6 programe, cu câmp magnetic pulsatil, conceput pentru fototerapie și terapii fotodinamice PDT targetate, bazate pe preparate speciale, care conțin bio- cromofori* unici fotosensibili, dezvoltați de Chantarelle Laboratory Derm Aesthetics. Sistemul combina operatiile urmatoare: LASER lumina 635nm + lumina LED 395nm, 470nm, 525nm, 650nm + câmp magnetic pulsatil.
Sistemul PDT MASTER® MAGNETO-LED-LASER beneficiaza de tehnologie unica inovatoare in categoria aparaturii moderne compacte si non invazive, destinate procedurilor dermo estetice.

* BIO-CROMOFORII|sunt componente fotosensibile unice ale preparatelor active pentru terapiile fotodinamice PDT, care au o capacitate specială de a absorbi lumina unei anumite lungimi de undă. Bio-cromoforii aplicați pe zona pielii tratate acumulează lumină laser multiplicand cantitatea de energie din celulă, datorită căreia maximizează eficiența modificărilor metabolice și absorbția ingredientelor active conținute în preparate.

detalii

THERMOLED MASTER®
THERMOLED MASTER® THERMOLED MASTER® efecte imediate & bio-stimulare pe termen lung|Dispozitiv modern non-invaziv cu 24 de programe, conceput pentru tratamente profesionale integrate:
• Metoda THERMO - termo-modelare și restructurare a fibrelor de colagen ale pielii cu câmp magnetic rotativ și câmp magnetic pulsatil, la temperaturi adaptabile de 39°C, 41°C, 42°C & dermo-terapie care permite TARGETAREA SIMULTANĂ a unei probleme coexistente a pielii.
• Metoda fotodinamică PDT cu lumină LED:
IR 850 nm, R 650 nm, Verde 525 nm, Albastra UV 420 nm
Tehnologii inovatoare:
+ metoda termică THERMO
+ magneto-fototerapie cu lumina LED
+ câmp magnetic pulsatil
+ câmp magnetic rotativ
+ terapie fotodinamică PDT

detalii

PHOTO-DYNAMIQ® R/IR/UV 808nm LLLT Laser Magnetic Field 4 heads
PHOTO-DYNAMIQ<sup>®</sup> R/IR/UV 808nm LLLT Laser Magnetic Field  4 heads PHOTO-DYNAMIQ® R/IR/UV 808nm LLLT Laser Magnetic Field 4 heads este un dispozitiv laser cu diode si câmp magnetic pulsatil, cu capete de tratament R + IR + UV care beneficiaza de cea mai recentă tehnologie fotodinamică PDT, pentru estetică non-invazivă și dermatologie. Se bazează pe sinergia eficientă a laserelor LLLT, cu lungimi de undă de 650 nm, 850nm, 420nm, 808nm, câmp magnetic terapeutic și a produselor fotoactive special care contin biocromofori. Permite efectuarea unui cumul de proceduri si tratamente fotodinamice - anti-ageing, antirid, intensificarea sintezei de colagen și reaprovizionant cu acid hiluronic, depigmentare, cresterea fermitatii, tratamente anticelulitice, tratamente diverse pentru eritem, roșeață, cicatrici, vitiligo, modificări hormonale, tratamente speciale pentru scalp și picior diabetic.

Sistem inovator PHOTO-DYNAMIQ® - cu acțiune targetată a preparatelor specializate care conțin sisteme de BIO-CROMOFORI (molecule fotosensibile) și substanțe active care vizează numeroase probleme si conditii ale pielii.
• LASER 850nm (infraroșu IR - infraroșu)
• LASER 650nm (roșu R - roșu)
• LASER 420nm (albastru UV - lumină albastră)
• LASER 808nm (infraroșu IR - infraroșu)
• CÂMP MAGNETIC pulsatil 10 mT, frecvența joasa

detalii

THERMO-SPHERIX® M-RF Thermo Laser with Magnetic Rotation Field
THERMO-SPHERIX® THERMO-SPHERIX® M-RF Thermo Laser with Magnetic Rotation Field este un dispozitiv multifuncțional versatil care combină funcțiile de termo-lifting și termo-lipoplastie cu utilizarea tehnologiilor magneto-fotodinamice ale câmpului magnetic rotativ și a lipolizei cu impulsuri laser. THERMO-SPHERIX® include până la 17 programe speciale care sunt destinate terapiilor atat pentru femei, cat și pentru bărbați.
Dispozitivul folosește tehnologia novatoare THERMO, datorită căreia tratamentele sunt nedureroase, neinvazive și nu prezintă risc de arsuri.
Rezultate spectaculoase în conturarea facială non-invazivă, intinderea pielii, termoformare și lipoplastie. Incălzește suprafața pielii tratate la 41 toC (Nivelul 1) sau 42˚C (Nivelul Forte 2) in mod precis si uniform, direcționează energia termică către fibrele de colagen și elastină fără a deteriora țesuturile din jur.

detalii