SENSITIVE SMART INFLABIOME este o colectie de nouă generatie marca Chantarelle care targeteaza cu succes manifestările “Inflam-ageing syndrome”. Efect Antiageing-Anti-inflamator-Regenerează microbiomul pielii.

Despre colecție:
Inflamația pielii este legată chiar si de cauzele îmbătrânirii pielii (este una dintre teoriile îmbătrânirii pielii). Acestea afectează toate tipurile de piele, insa pielea sensibilă este in mod special mai vulnerabilă si prezinta o sensibilitate crescută la stimulii interni și externi.
Chantarelle SENSITIVE SMART INFLABIOME este o linie avansată de ameliorare și întinerire, contracarând efectele inflamației și stresului neurogenic, precum și îmbătrânirea inflamatorie cronică. Reduce eritemul, regenerează microbiomul și funcția barierei epidermice. Aici intervine procedura de tratament SENSITIVE SMART INFLABIOME pentru afecțiunea “Inflam-ageing syndrome”.

Efecte pe scurt: efect calmant și de confort, reducerea stresului neurogenic al pielii și a roșetii
regenerarea microbiotei și intarirea barierei pielii
lifting si reducerea ridurilor, imbunatatirea elasticității si tonusului pielii prevenirea îmbătrânirii premature

Colectia este recomandata pentru: piele cu simptome de stres neurogenic, sensibilă, reactivă, predispusă la roșeață, uscată, matură, vasculară, cu simptome de acnee rozacee
piele cu semne de îmbătrânire, tonus inegal, gri, mat, fără tensiune, cu riduri
pregatirea pielii pentru proceduri cosmetice si de medicina estetica, cu scopul de a-i creste potentialul de regenerare si restaurare.

SENSITIVE SMART INFLABIOME•calmează și întinerește pielea sensibilă•contracarează sindromul Inflamm-Ageing•asigură protecția microbiomului pielii•produse testate dermatologic