ESTRINI 50+|program intensiv de întinerire pentru piele matură 50+

Despre colectie:
ESTRINI 50+ este un program de întinerire și anti-rid, care are ca scop reconstruirea aspectului și structurii pielii femeilor mature și foarte mature, inspirată de cele mai recente rezultate ale cercetărilor de laborator și de cercetare clinică. Produsele liniei ESTRINI 50+ sunt destinate femeilor de peste 50 ani în perioada post-menopauză, pentru pielea cu pierderea elasticității și densității și distrugerea accelerată a elastinei și a colagenului, uscate, flasce, fade și gri. Linia este dedicată și femeilor, indiferent de vârsta lor, cu probleme ale pielii de natura hormonală.
ESTRINI 50+ oferă o bază intensă a tinereții pentru piele, care necesită „îngroșarea”, întărirea si remodelarea structurii fibrelor elastice de sprijin, reducerea ridurilor structurale profunde, restabilirea hidratării și elasticității, precum și a culorii radiante.

Recomandare:
Pentru pielea matura 50+.
Îmbătrânirea pielii este un proces natural care se deruleaza si progresează în timp si este accentuate de scăderea activității hormonale. Activitatea fibroblastelor responsabile de sinteza acidului hialuronic, colagenului și elastinei si care formeaza proteoglicani -“scheletul” de susținere a pielii responsabili pentru parametrii pielii – elasticitate & fermitate și asigura hidratare corespunzătoare, scade odata cu avansarea procesului de imbatranire. Rezultatul acestor modificări este uscăciunea și laxitatea pielii, o scădere a densității acesteia, formarea ridurilor din ce în ce mai vizibile și mai profunde, fragilitatea progresivă a vaselor de sânge, alimentarea și oxigenarea mai slabă celulelor. Tonul pielii devine neuniform, gri, cu decolorari. Activitatea glandelor sebacee și sudoripare se diminueaza, ceea ce duce la reducerea stratului lipidic și sensibilitate crescută la factorii externi agresivi.

Efecte pe scurt:
întărirea și restructurarea fibrelor de colagen
efectul de lifting al joncţiunii (conexiunii) dermo-epidermice DEJ
netezirea pielii - efect "glamour"
reducerea adâncimii și volumului ridurilor
netezirea ridurilor din interior
îmbunătățirea elasticității și fermității
strălucire, uniformizarea culorii și îmbunătățirea microcirculației
modelarea conturului fetei și cresterea vitalității
senzație de hidratare perfecta