PLANT PLASMA|tratamente moderne din domeniul cosmetologiei regenerative

Despre colectie:
PLANT PLASMA|este o linie de dermo-terapie intensiva, bazată pe factori de crestere epidermică, care stimulează regenerarea pielii și are efect intens anti-îmbătrânire și revitalizant. Datorită activării proceselor de reînnoire naturală îmbunătățește parametrii pielii: densitate, elasticitate, grad de hidratare, reduce aspectul ridurilor și întărește structura colagenului. Include formule unice de tratament și de îngrijire a pielii în care au fost utilizati factori de creștere care stimulează în mod natural pielea să se regenereze. Aceasta este o terapie intensivă anti-îmbătrânire și revitalizantă pentru față,zona perioculara ( în jurul ochilor), zona gâtului, decolteului și mâinilor.
Produsele de tratament din gama Plant Plasma, EGF si TGF-β2 sunt fabricate in conditii speciale de protectie microbiologica pentru a se asigura activitatea maxima a factorilor de crestere fitogenici.

Recomandare:
Aceasta colectie este o terapie intensivă anti-ageing și revitalizantă pentru față, zona perioculara, zona gâtului si decolteului și pentru ingrijirea mâinilor.

Efecte pe scurt:
Stimularea reînnoirii celulare împotriva simptomelor de îmbătrânire și regenerarea epidermei
Reducerea ridurilor și a rugozității, elasticitate crescută, întinerire fiziologică a pielii
Stimularea sintezei acidului hialuronic, stimularea mecanismelor de hidratare
Imbunătățirea structurii fibrelor elastice
Stimularea producției de colagen
Stimulează puternic reînnoirea matricei extracelulare
Stimularea sintezei GAG si a acidului hialuronic
Imbunătățirea fermitatii si a hidratarii pielii

EGF & TGF TGF-β:
EGF Epidermal Growth Factor (factor de creștere epidermică) proprietăți intens anti-îmbătrânire revigorează pielea și îmbunătățește aspectul acesteia-reduce fragilitatea și ridurile, regenerează epiderma, normalizează gradul de umiditate și porii. Îmbunătățirea parametrilor și aspectului pielii este efectul stimulării proliferării keratinocitelor și, prin urmare, a sintezei crescute de colagen (colagen tânăr + 123% în 7 zile de la aplicare), elastină (+ 45% în 7 zile de la aplicare) și fibronectină. Efectul este, de asemenea, o creștere a biosintezei acidului hialuronic în keratinocitele expuse la EGF (factor de creștere epidermală).
TGF-β Transforming Beta Growth Factor (factor de creștere epidermică transformant) întinerește pielea afectată de îmbătrânirea cronologică și îmbătrânirea cauzată de factorii externi, prin intensificarea procesului de diviziune a fibroblastelor, cresterea nivelului proteinelor matricei extracelulare, cum ar fi colagenul, fibronectina & integrina și simultan inhibarea degradării proteinei matriciale.