RED STOP|Dermoexpert in rozacee si cuperoza! tratamente specifice care targeteaza ambele probleme ale pielii

Despre colectie:
RED STOP este o linie exceptionala de dermo-tratamente marca Chantarelle, utilizabila pe tot parcursul anului bazata pe ingrediente active din categoria acizilor lactobionic, azelaic și gluconolactonic; Aceasta linie este creată special pentru pielea cu capilare dilatate - cuperoză și pielea sensibilă, cu simptome de rozacee, predispusa la eritem și iritații-rozacee sensibilă. Aceste tipuri de piele sunt caracterizate de reactii excesive, manifestate prin roseata si iritatie in urma expunerii pielii la factori adversi interni si|sau externi-condiții externe de mediu agresive (fluctuații de temperatură, vânt, soare), îngrijirea necorespunzătoare a pielii, vascularizarea pielii, unele medicamente și factori genetici.

Recomandare:
Aceasta linie este destinata tratarii problemelor si simptomatologiei in cazurile de piele cuperotica si piele care prezinta simptomele specifice rozaceei.

Efecte pe scurt:
Reducerea aspectului de roșeață, a simptomelor iritative și modificărilor vasculare
Consolidarea și protecția capilarelor
Îmbunătățirea microcirculației
Restaurarea funcțiilor barierei epidermice
Hidratarea și calmarea pielii
Îmbunătățirea rezistenței la stres și regenerarea pielii
Efect antibacterian și anti-inflamator
Întinerirea și îmbunătățirea stării pielii

Tratamentul reduce eritemul, simptomele de iritare și modificările vasculare; hidratează și calmează pielea. Sigilează și micșorează capilarele, îmbunătățește micro-circulația și repară funcția de barieră epidermică.
Efectele spectaculoase de reducere a simptomelor de roșeață și inflamație, hidratare și calmare, întinerire a pielii și netezire sunt furnizate de baza activă inovatoare a preparatelor.

Rozacee|Cuperoza:
Couperoza este o afecțiune vasculară care afectează atât vasele de sânge mari cât și mici și apare ca roșeață localizată în anumite zone.
Rozaceea, pe de altă parte, este asociată cu roșeață permanent, care implică doar vasele mici de sânge, precum și cu erupții cutanate.