Este un dispozitiv laser cu diode si câmp magnetic pulsatil, cu capete de tratament R + IR + UV care beneficiaza de cea mai recentă tehnologie fotodinamică PDT, destinată pentru estetică non-invazivă și dermatologie. Parametrii fiecărui program au fost dezvoltați și selectați individual pentru a se potrivi perfect cu specificul problemei pielii de rezolvat.
photo dynamiq Se bazează pe sinergia eficientă a laserelor LLLT, cu lungimi de undă de 650 nm, 850nm, 420nm, 808nm, câmp magnetic terapeutic și a produselor fotoactive special, care contin biocromofori.

Dispozitiv termo-laser cu 28 de programme, permite efectuarea unui cumul de proceduri si tratamente fotodinamice - anti-ageing, antirid, intensificarea sintezei de colagen și reaprovizionarea cu acid hiluronic, depigmentare, cresterea fermitatii, tratamente anticelulitice, tratamente diverse pentru eritem, roșeață, cicatrici, vitiligo, modificări hormonale, tratamente speciale pentru scalp și pentru picior diabetic.


Pentru tratamentele PHOTO DYNAMIQ®, au fost dezvoltate colectii speciale de produse:
- Preparate fotodinamice PDT BLACK ESSENTIAL pentru diverse probleme ale pielii - Peeling fotodinamic FERULASHI pentru piele reactivă, atopică și sensibilă - Tratament peptidic de lifting LIFT PEPTANGO R pentru toate tipurile de piele flască cu pierderea fermității - Tratament pentru tenul gras cu acnee vulgară RETINOCAL PURE UV

photo dynamiq photo dynamiq

Sistem inovator PHOTO-DYNAMIQ® - trei sonde laser de tratament si o sonda cu camp magnetic pulsatile, cu acțiune targetată a preparatelor specializate care conțin sisteme de BIO-CROMOFORI (molecule fotosensibile) și substanțe active care vizează numeroase probleme si conditii ale pielii.

  • • LASER 850nm (infraroșu IR - infraroșu)
  • • LASER 650nm (roșu R - roșu)
  • • LASER 420nm (albastru UV - lumină albastră)
  • • LASER 808nm (infraroșu IR - infraroșu)
  • • CÂMP MAGNETIC pulsatil 10 mT, frecvența joasa

Lumina LASER-biostimulare:
Laserul cu rol de biostimulare a dispozitivului PHOTO-DYNAMIQ® cu o lungime de undă de 420nm, 650nm, 850nm și câmp magnetic pulsatil. Combinația acțiunii sistemului cu produsele fotodinamice special dezvoltate crește semnificativ eficiența și eficacitatea tratamentelor. Metoda inovatoare PDT utilizată în PHOTO-DYNAMIQ® permite o îmbunătățire rapidă și clară a stării pielii cu efect imediat, fără riscul de arsuri, durere și complicații. Datorită acestei actiuni combinate, rezultatele tratamentelor sunt cumulativ, mai eficiente și vizibile încă de la primul tratament - si se obtine așa-numitul efect glamour.

Câmp magnetic:
Câmpul magnetic extern pătrunde în structurile țesuturilor și stimulează procesele biologice din nucleul celular, celulele în sine și țesuturile. Impactul câmpului magnetic asupra țesutului intensifică procesele metabolice, sporește eficacitatea reacțiilor chimice în țesuturi, accelerează procesele energetice, alimentarea cu sânge și oxigenarea celulelor, îmbunătățește eficiența și accelerează pătrunderea ingredientelor active în zona de influență.

Efectele Tratamentului:
Extrem de eficient în tratamentele împotriva ridurilor
Imbunatatirea aspecului decolorărilor, celulitei, vergeturilor
Eficienta pentru tipurile dificile de piele, inclusiv piele sensibila si care prezinta roseata
Posibilitatea tratarii structurilor neuniforme ale pielii
Eficienta in tratarea modificărilor pigmentare de diferite tipuri
Probleme ale scalpului, picioarelor și tratarea „piciorului diabetic”

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT - efecte extraordinare de tratament - FĂRĂ BISTURIU, FĂRĂ DURERE, FĂRĂ RISC DE ARSURI, FĂRĂ STRES.
Înainte de tratament - nu necesita pregatire speciala, iar după tratament se poate reveni la stiulul uzual de viață, imediat după efectuarea tratamentului in cabinet.