REGENEVIA DNA|tratamente moderne din domeniul cosmetologiei regenerative; Protectie si reparare a pielii afectate de cauze datorate mediului extern.

Despre colectie:
Genele și factorii externi influentează in mod definitoriu procesul de îmbătrânire al pielii: poluare, radiații UV, stres, dietă. Ultimele cercetări dovedesc că mediul extern are un impact direct asupra materialului genetic celular, genele de tip "stimulation-on" - "sleep-off" , responsabile de aspectul pielii tinere.
REGENEVIA DNA este o dermoterapie revoluționară antioxidanta, pentru regenerarea și întinerirea pielii, bazată pe ultimele cercetări ale epigeneticii și întineririi ADN-ului celular. Acesta colectie combate simptomele îmbătrânirii cronologice și ale foto-imbatranirii, agravata de glicatia proteica indusa de zaharuri și acțiunea factorilor de mediu agresivi, din categoria razelor solare UVA / UVB, smog, gaze de eșapament, stres și stil de viață.

Recomandare:
Aceasta colectie conceputa in baza unor formule “next generation”, care sunt bazate pe ingrediente active marine inovatoare biotehnologice este destinata tipologiilor de piele care au nevoie de regenerare intensa si stimulare a metabolismului celular si targeteaza cu succes:
îmbătrânirea cronologică: riduri, piele flască și piele uscată;
fotoimbatranire: uscăciune, linii solare și decolorare;
îmbătrânirea pielii și deteriorarea matricei de colagen, exacerbată prin glicozilarea proteinelor de către zaharuri;
riduri (brazde) adânci și cicatrici;
ton si colorit inegal al pielii, decolorare;
pielea din jurul ochilor: riduri, cercuri întunecate, umflaturi, oboseală, piele uscată.

Efecte pe scurt:
întinerirea pielii și imbunatatirea aspectului liniilor superficiale si ridurilor
protecție antioxidantă pe termen lung
reconstrucția structurii de colagen
îmbunătățirea fermității, densității și elasticității pielii
regenerarea barierei protectoare a pielii
hidratare eficientă și de lungă durată
egalizarea (omogenizarea) culorii pielii
luminozitate și netezirea pielii.

REGENEVIA DNA|Regenereaza si protejeaza AND-ul mitochondrial, Stimuleaza metabolismul cellular, Activeaza genele Eve - “gena longevitatii”, Inverseaza efectele de glicare si oxidare, Protejeaza pielea impotriva efectelor nedorite ale foto-imbatranirii si factorilor externi de mediu.