IDEAL PURE | colectie de produse de tratament destinată pielii grase, seboreice, cu simptome specifice acneei

Despre colectie:
IDEAL PURE|este o colectie de produse de tratament de reglare și hidratare, cu acid salicilic și gluconolactonă, destinată pielii grase, seboreice, cu simptome specifice acneei vugare, acneei tinere & adulte; Aceasta linie marca Chantarelle, utilizabila pe tot parcursul anului, reduce excesul de sebum și semnele modificărilor inflamatorii, are proprietăți hidratante și antibacteriene puternice.

Baza activa a tratamentului sunt ingredientele originale anti-seboreice, de reglare a productiei de sebum si care combat  bacteriile-acid salicilic, gluconoalctona si un complex de fito-extracte valoroase,cu certe proprietati anti-inflamatoare si calmante.

Terapia IDEAL PURE se concentrează pe reglarea secreției de sebum și deblocarea canalelor de eliminare (canalul de excreție) - reduce treptat și sistematic dimensiunea porilor fără a închide sebumul acumulat în glandele sebacee. Închiderea și îngustarea rapidă si forțată a porilor este inadmisibilă - duce la acumularea de sebum, un mediu favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor anaerobe și în loc de îmbunătățire-duce la deteriorarea pielii. Cu toate acestea, un astfel de tratament necesită timp, utilizarea sistematică a preparatelor și respectarea de către pacient a regimului de ingrijire pentru acest tip de piele. De asemenea, pacientul ar trebui să urmeze o dietă și un stil de viață "rezonabil".

Recomandare:
pentru piele seboreică, cu producție crescută de sebum și care prezintă deshidratare
piele predispusă la acnee, acnee adultă
piele cu dimensiunea crescuta a porilor
piele cu semne si simptome de inflamație, cosuri purulente, papule, roșeață și piele cu strălucire
piele îngroșată, ternă

Efecte pe scurt:
Regleaza secretia de sebum fără a deregla flora bacteriana naturala
Deblocheaza canalele sebacee, reduce comedoanele si dimensiunea porilor
Regleaza cheratinizarea epidermei si intensifică hidratarea
Atenueaza iritatia si simptomele inflamatorii
Are proprietati intens antibacteriene si anti-inflamatorii