FERULASHI|tratament pentru pielea cu disfunctii ale barierei hidrolipidice, piele sensibilă, reactivă

Despre colectie:
FERULASHI|tratament dermoestetic cu acid ferulic și shikimic, conceput pentru pielea cu disfunctii ale barierei hidrolipidice-problema care devine din ce in ce mai raspandita. Terapie care ofera posibilitatea utilizarii pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp (desigur in conditiile utilizarii unei protectii solare adecvate). Gama creata special pentru persoanele cu piele sensibilă, reactivă, cu simptome de AD-dermatită atopică și alergii, de asemenea post-tratamente estetice și medicale invazive.
Isi datoreaza efectele spectaculoase combinatiei inovatoare a acizilor shikimik&ferulic si ingredientelor din compozitie care sprijina formarea lipidica, hidrateaza si au rol antioxidant, calmeaza si au rol anti-ageing si de netezire a pielii. O mai buna functionare a barierei de protectie a pielii inseamna o mai buna protectie impotriva efectelor nocive ale factorilor de mediu agresivi.

Recomandare:
Terapie pentru pielea cu disfunctii ale barierei hidrolipidice-problema care devine din ce in ce mai raspandita; pentru piele sensibilă, reactivă, cu simptome de AD-dermatită atopică și alergii, de asemenea post-tratamente estetice și medicale invazive.

Efecte pe scurt:
Reduce iritatia pielii si simptomele de tensiune
Asigura hidratare multidimensionala intensa
Regenereaza stratul lipidic natural
Confera senzatie de confort, usurare si calmare
Regleaza procesele de cheratinizare epidermica
Stimuleaza sinteza elastinei si colagenului, rejuveneaza
Asigura foto-protectie
Intareste bariera protectoare a pielii impotriva efectului radicalilor liberi