PDT BLACK ESSENTIAL |Concentrate active cu bio-cromofori pentru proceduri LASER / LED / Ultrasunet

Despre colectie:
PDT BLACK ESSENTIAL este o linie de produse fotosensibile inovatoare, specializate, cu bio-cromofori și substanțe active unice pentru tratamente fotodinamice* PDT cu lumina LASER LLLT sau LED. Formula activă a fiecărui preparat este selectată individual pentru problema pielii, iar sistemul de bio-cromofori este adaptat la lungimea de undă a luminii laser sau LED. Interacțiunea sinergica dintre formulele cu bio-cromofori, ingredientele active și lumina laser sau LED, face posibilă obținerea efectului biostimulării și, în același timp, faciliteaza efectul terapiei PDT axate si targetate la problema pielii. *Aceste preparate pot fi aplicate și prin sonoforeză.

Recomandare:
Toate tipurile de piele, piele care necesita tratament intensiv antirid de reducere a aspectului ridurilor de vârsta si mimica, piele cu semne clare de îmbătrânire, piele matură, deteriorată, necesitând regenerare.

Efecte pe scurt:
Diverse, in functie de concentratul utilizat; Bio-cromoforii dezvoltați de Chantarelle sunt de origine vegetală - lucru care ii face sa fie foarte siguri. Formulele active, printre multe alte ingrediente, sunt bogate în peptide cu greutate moleculară mică, neuropeptide, complexe vegetale care garantează un efect spectaculos imediat în tratamentele dermoestetice neinvazive PDT.