PDT MASTER® MAGNETO-LED-LASER este un dispozitiv profesional performant cu 6 programe, cu câmp magnetic pulsatil, conceput pentru fototerapie și terapii fotodinamice PDT targetate, bazate pe preparate speciale, care conțin bio-cromofori* unici fotosensibili, dezvoltați de Chantarelle Laboratory Derm Aesthetics.

pdt-master-magneto-led-laser Sistemul combina functiile urmatoare: LASER lumina 635nm + lumina LED 395nm, 470nm, 525nm, 650nm + câmp magnetic pulsatil. Sistemul PDT MASTER® MAGNETO-LED-LASER beneficiaza de tehnologie unica inovatoare in categoria aparaturii moderne compacte si non invazive, destinate procedurilor dermato-estetice.

PDT MASTER® combină trei tehnologii MAGNETO-LED-LASER:

 • • lumină laser roșie R
  - laser diodă LLLT:
  - 3 diode laser care emit un fascicul cu o lungime de 635nm
 • • Lumină LED - 36 de LED-uri în 4 culori:
  - violet UV 395nm
  - albastru 470nm
  - verde 525nm
  - roșu R 650nm
 • • 10mT câmp magnetic pulsatil


* BIO-CROMOFORII|sunt componente fotosensibile unice ale preparatelor active pentru terapiile fotodinamice PDT, care au o capacitate specială de a absorbi lumina unei anumite lungimi de undă. Bio-cromoforii aplicați pe zona pielii tratate acumulează lumină laser multiplicand cantitatea de energie din celulă, datorită căreia maximizează eficiența modificărilor metabolice și absorbția ingredientelor active conținute în preparate.

Terapia cu lumină LED și laser:
Foto-terapia se bazează pe principiul foto-biomodulării proceselor celulare din piele. Lumina LED ajunge la membranele celulare și mitocondrii (centrele energetice ale celulelor), datorită cărora stimulează celulele să se regenereze energetic. Crește sinteza colagenului și elastinei în piele, iar fluxul sanguin și limfatic este îmbunătățit. Procesele imune naturale ale pielii sunt de asemenea stimulate.

Câmp magnetic pulsatil:
Câmpul magnetic pulsatil mărește efectul terapeutic în țesuturi - are un efect biostimulator, îmbunătățește circulația sângelui și a limfei, pielea este mai bine oxigenată și hrănită. Stimulează fibroblastele pentru a sintetiza colagen și elastină și accelerează procesele de regenerare a țesuturilor. Are proprietăți anti-inflamatorii. Crește absorbția ingredientelor active conținute în preparate.

pdt-master-magneto-led-laser

Efectele Tratamentului:
Tratamentele fotodinamice PDT targetează cu precizie problema pielii, garanteaza rezultate imediate si efecte spectaculoase:
- netezirea ridurilor
- îmbunătățirea elasticității pielii
- reducerea semnelor foto-imbatranirii
- reducerea decolorării pielii si uniformizarea aspectului pielii
- diminuarea eritemului de diferite origini
- îmbunătățirea hidratării
- reducerea problemelor vasculare
- reducerea simptomelor rozaceei, acneei vulgare sau de orice tip
- reglementarea proceselor seboreice
- diminuarae aspectului vergeturilor
- accelerarea creșterii părului

Siguranta pentru pacient:
Procedura de tratament neinvaziv - FĂRĂ BISTURIU, FĂRĂ DURERE, FĂRĂ STRES
Posibilitatea revenirii imediate la activitatea normală după procedură
Siguranță și confort - pentru pacient și cabinet, minimalizând efectele secundare comparativ cu metodele invazive

Beneficii pentru cabinet:
- Rentabilitate rapidă a investiției - Nu necesită nici o întreținere specială - Proceduri de tratament simple și clare - Operație intuitivă și programe pregătite pentru tratamente - Posibilitatea combinării cu alte tratamente în terapii combinate - creșterea ofertei cabinetului

Dispozitiv de tratament castigator in 2015 al prestigiosului premiu MERCURIUS GEDANENSIS AWARDS