AGEMELAN HOLISTIC|program de întinerire și reparare, iluminare a decolorarilor, estomparea petelor si uniformizarea culorii pielii

Despre colectie:
Programul AGEMELAN HOLISTIC se concentrează nu numai pe reducerea leziunilor cutanate existente – cum ar fi leziunile de pigmentare, ci și pe îmbunătățirea stării pielii și consolidarea funcției de protecție a barierei cutanate, a cărei slăbire poate determina apariția, agravarea și reapariția leziunilor.

HOLISTIC|Obținerea armoniei, echilibrului, frumuseții, sănătății și bunăstării este obiectivul principal al acestui concept interesant si novator.
Frumuseţea holistică înseamnă o abordare globală a îngrijirii, un ritual complex ce include îngrijirea completa, cu produse care contin in formula ingrediente active special concepute, care targeteaza o anumita conditie si problema a pielii, care sunt complementare, putand fi combinate pentru a obţine cel mai bun rezultat si care pot fi aplicate cu metode moderne de tratament.
Pe de alta parte, abordarea holistică presupune a căuta echilibrul perfect între interior și exterior, prin armonie naturala, asadar îngrijirea pielii este abordata in mod complet si se incearcă rezolvarea problemelor pielii “din interior”, tratamentele imbinand in mod perfect atat aspectele estetice, cat si considerentele de ordin “tehnic”.

Recomandare:
Pentru orice tip de piele cu fototipurile I-IV;Este un sistem holistic de reînnoire a pielii care actioneaza împotriva schimbărilor de pigmentare si îmbătrânirii accelerate a pielii. Recomandat pentru:
pielea cu producție crescută de sebum și deshidratare
piele cu pori mariti
piele predispusă la acnee, acne adulta
inflamație, cosuri purulente, papule, roșeață și piele cu strălucire
piele îngroșată

Efecte pe scurt:
reglează producția de sebum fără a perturba flora bacteriană naturală
reduce comedele si punctele negre, nu blochează, ci îngustează sistematic porii
reglează keratinizarea și intensifică hidratarea pielii
ameliorează iritarea pielii și simptomele inflamatorii, precum și umflaturile
rol intens antibacterian și anti-inflamator