SEBUMELAN HOLISTIC|program bazat pe ingrediente active moderne care targeteaza inflamatia, regleaza productia de sebum, cumulativ cu proprietăți anti-ageing și de iluminare

Despre colectie:
SEBUMELAN HOLISTIC este un program cu pH usor acid de 4.5, pentru luminozitate și normalizare, destinat reducerii aspectului decolorarilor, hiperpigmentarii și cicatricilor post-inflamatorii, conceput special pentru pielea grasă, acneică și combinată, cu iritație și semne ale modificărilor inflamatorii.
Colectia este bazata pe ingrediente active moderne care targeteaza inflamatia, reglând productia de sebum, continand si ingrediente cu proprietăți anti-ageing și de iluminare, cum ar fi: acizii Omega 3-6-9 incluși într-un purtător special lipidic cu permeabilitate ridicată (Vecticell Omega), cea mai recentă peptidă biomimetică a celei de-a treia generații cu eficienta farmaceutica, sistemul Nisinoxid® și vitamina C din pruna kakadu și acid citric.

HOLISTIC|Obținerea armoniei, echilibrului, frumuseții, sănătății și bunăstării este obiectivul principal al acestui concept interesant si novator.
Frumuseţea holistică înseamnă o abordare globală a îngrijirii, un ritual complex ce include îngrijirea completa, cu produse care contin in formula ingrediente active special concepute, care targeteaza o anumita conditie si problema a pielii, care sunt complementare, putand fi combinate pentru a obţine cel mai bun rezultat si care pot fi aplicate cu metode moderne de tratament.
Pe de alta parte, abordarea holistică presupune a căuta echilibrul perfect între interior și exterior, prin armonie naturala, asadar îngrijirea pielii este abordata in mod complet si se incearcă rezolvarea problemelor pielii “din interior”, tratamentele imbinand in mod perfect atat aspectele estetice, cat si considerentele de ordin “tehnic”.

Recomandare:
Pentru orice tip de piele cu fototipurile I-IV, pentru pielea grasă, acneică și combinată, cu iritație și semne ale modificărilor inflamatorii.

Efecte pe scurt:
REDUCEREA MODIFICĂRILOR DE PIGMENTARE POST-INFLAMATORII, REGLAREA MELANOGENEZEI - prin exfoliere cu peelinguri enzimatice și granulare
CONTROLUL SECRETIEI DE SEBUM reducerea porilor și a simptomelor de inflamație
EFECT ANTI-INFLAMATOR, ANTIBACTERIAN - confirmat prin testarea eficacității împotriva bacteriilor, mucegaiurilor și ciupercilor Gram-pozitive și Gram-negative
ÎNTARIREA FUNCȚIEI DE BARIERĂ A PIELII - îmbunătățirea integrității acesteia
STIMULAREA ACTIVITĂȚII ENZIMATICE A SIRTUINELOR - curățarea celulelor - detoxifiere
REÎNNOIREA STRUCTURII DE COLLAGEN ȘI A PIELII - care afectează formarea melaninei și provoacă hiperpigmentare din cauza diverselor daune
ROL REPARATOR ȘI MENȚINEREA ECHILIBRULUI HIDRO-LIPIDIC
DETOXIFIERE, REINNOIRE SI REPARAREA - pagubelor cauzate de * radicalii liberi, * smog, * substanțe chimice, * bacterii
pH 4.5 – PRODUSE CU pH USOR ACID - refacerea echilibrului acido-bazic al pielii, protecție împotriva agenților patogeni
HIDRATARE INTENSA - în toate straturile pielii