NUTRI MAXX 40+|tratamente moderne din domeniul cosmetologiei regenerative, protectie si reparare a pielii afectate de cauze datorate mediului

Despre colectie:
NUTRI MAXX 40+ este un dermo-program complet de reconstrucție aprofundată - regenerare, hidratare și nutriție. Trateaza ridurile si liniile superficiale din interior, cu rol definitoriu in încetinirea procesului de îmbătrânire. Pentru toate tipurile de piele deteriorata si cu semne de îmbătrânire, riduri, piele flască, matură, obosită, fără energie, cu aspect si tonalitate de piele nesănătoasă.
Colectia se bazeaza pe fito-ingrediente biotehnologice moderne, inspirate de cercetarea in domeniul imbatranirii genetice a pielii si este concentrata pe cresterea energiei celulare ATP (ATP*-Adenozintrifosfat) cumulativ cu restabilirea mecanismelor de regenerare adecvate. Acidul hialuronic in formele cu greutate moleculara joasa si inalta, retinolul albastru de origine vegetala, peptidele avansate cu rol de incetinire a procesului de imbatranire a celulelor si de umplere a ridurilor, precum si un numeroase formule unice anti-ageing, asigura pielii un efect spectaculos de intinerire.

Recomandare:
Produsele din colectia NUTRI MAXX 40+ sunt destinate îngrijirii pielii mature, obosite, cu semne de „pseudo-îmbătrânire”, lipsite de energie, cu semnele de adâncire a ridurilor și intensificarea proceselor de degradare celulară. De asemenea este recomandata pentru menținerea efectelor după tratamente dermato estetice - după exfoliere, mezoterapie, microdermabraziune sau diverse tratamente cu laser.
Scopul colectiei NUTRI MAXX 40+ este întinerirea intensivă a pielii prin creșterea rezervelor de energie ATP, oprirea degradării și restabilirea mecanismelor normale de regenerare, încetinirea îmbătrânirii celulare, umplerea ridurilor din interior, hidratarea optimă și stimularea producției de acid hialuronic. NUTRI MAXX 40+ restabilește fermitatea, elasticitatea și culoarea sănătoasă a pielii, pielea devine mai netedă-cu un număr și adâncime redusa a ridurilor, hrănită și hidratată corespunzător.

Efecte pe scurt:
stimularea mecanismelor de reconstrucție celulară
hidratare profundă
umplerea ridurilor și liniilor superficiale din interior
creșterea densității și elasticității pielii
reglementarea procesului de cheratinizare
uniformizarea si egalizarea culorii pielii
încetinirea “ceasului celular”- întinerire vizibilă și netezirea pielii